Om

Bostrup Møbler blev opført i September 2016 af Dan Bostrup Møller, formålet var at lave simpel og traditionelle pallemøbler. Siden da er produktionen udvidet til over 90 forskellige produkter indenfor møbler inkl. juleprodukter. Alle produkter er lavet af engangspaller eller EUR paller, samt genbrugstræ, der kan være enkelte møbler som er delvis produceret af nyt træ, grundet stabiliteten.
Alle produkter er høvlet og pudset, så alle misfarvninger og ujævninger er fjernet. Essensen i pallemøbler er at de beholder træets rigtige struktur, samt at træet ikke er 100% lige, der kan være kanter og knaster som ikke er 100 % intakte.

Produkterne kan leveres I rå træ eller de kan males i enten træbeskyttelse eller indendørs maling (farve:
teak, sort eller brændt look)

Alle produkterne bliver håndlavet af Dan Bostrup Møller og de bliver lavet efter ordre. Leveringstiden er fra 2-3 uger levering eller efter aftale, alt afhængig af ordrens omfang. fragten er gratis når man handler hos os, man kan dog spare op til 50 % på møbelpriserne hvis man selv henter møblerne.

Bostrup Møbler går meget op i at kvaliteten af produktet er 100% efter kundens ønske, skulle produktet ikke leve op til forventningerne, byttes produktet om til nyt eller pengene tilbage.

Produkterne kan ses her i her på siden eller på facebook https://www.facebook.com/bostrupmobler.
Skulle der være et ønske produkt som ikke er iblandt varianterne, så send et billede og jeg laver et tilbud.

God fornøjelse!