Om

 

Bostrup Møbler blev opført i September 2016 af Dan Bostrup Møller, formålet var at lave simpel og traditionelle pallemøbler. Siden da er produktionen udvidet til  forskellige produkter indenfor havemøbler, vinreoler og hjemmebar. Produkterne er lavet af mangle forskellige slags træ, men primært gran eller fyrretræ, der kan også være møbler lavet af genbrugstræ heraf engangspaller.
Der er ingen møbler hos Bostrup Møbler som er 100 % ens, dvs. alle møbler er lavet i frihånd og efter ønskemål. Det unikke ved Bostrup Møblers produkter er at de ikke er lavet på samlebånd eller på højt teknologiske maskiner.

Af hensyn til miljø og sundhed males møblerne ikke længere hos mig, kunden skal derfor selv male møblerne, de modtager derfor 1 spand træbeskyttelse maling (2,5-6 liter) og pensel med for blot 100 kr. i den farve man ønsker af flg. farver :

Sort, Teak, Brun (Mørkteak), Grå, Grøn, Svenskrød.

Møblerne kan laves i brændt look hos mig.

Bostrup Møbler går meget op i at kvaliteten af produktet er 100% efter kundens ønske, skulle produktet ikke leve op til forventningerne, byttes produktet om til nyt eller pengene tilbage.

Produkterne kan ses her i her på siden eller på facebook https://www.facebook.com/bostrupmobler.
Skulle der være et ønske produkt som ikke er iblandt varianterne, så send et billede og jeg laver et tilbud.

God fornøjelse


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.